Grill Akademie Original

Pražský kulinářský institut pořádá ve spojení s firmou

Weber-Stephen výjimečný kurz Grill Akademie Original, ve kterém si jeho účastníci osvojí techniky grilování, pečení a uzení na grilu.

 

Pražský kulinářský institut (PRAKUL) sídlící v městské části Suchdol, je nezávislá instituce, která dbá a dohlíží na správné kuchařské postupy a prezentuje nejnovější trendy a techniky současné české i zahraniční gastronomie. PRAKUL by založen v roce 2008 Romanem Vaňkem, který je známý především z pořadu Peklo na talíři. Roman Vaněk je odborníkem na gastronomii a zakladatelem společnosti Cosmopolitan Brazilian Wines, zabývající se dovozem brazilských vín do Evropy. Je zároveň autorem dvou knižních bestsellerů – Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy. Jeho další kniha Sushi doma krok za krokem se stala světovým finalistou mezinárodní soutěže Gourmand Cookbook Awards 2013.

Artikelnummer(n): 1401504; abweichend: 8834;Artikelnummer(n):

 

PRAKUL v čele s Romanem Vaňkem usiluje o rozvoj české gastronomie na kvalitu mezinárodní úrovně, a tak provozuje kulinářské workshopy, školení a přednášky vysvětlující správnou kuchařskou metodiku. Jeden takový kurz pořádá společně se šéfkuchařem PRAKULu a zároveň autorizovaným lektorem Weber Grill Academie Original, Zdeňkem Marcínem. Tento vynikající šéfkuchař právem patří k české kulinářské špičce.

Artikelnummer(n):

 

Účastníci kurzu se dozvědí, jaké druhy grilů existují a jak fungují, naučí se také ovládat jednotlivé techniky grilování, pečení a uzení na grilu. Kurz Weber Grill Akademie Original se koná v následujících termínech: 30.7.2013 od 16:00, 8.8.2013 od 9:30 a 26.8.2013 od 16:00. Každý kurz trvá 5 hodin a stojí 3600 Kč. Do kurzu bude přijato maximálně 20 účastníků, aby se všem dostalo individuálního přístupu.

http://www.weberstephen.com/

http://www.weber.com

Sdílet tento příspěvek na

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *